avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM perioada determinata inainte de termenul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM perioada determinata inainte de termenul contractual

daca pentru un contract de munca pe perioada determinata doresc incetarea mai devreme de data trecuta in contract in afara de concediere pentru ca nu mai am scopul (cum se documenteaza) se mai poate si altfel? Pot baga o clauza de genul
"Decizia (denumire clientul meu) de incetare a contractului mentionat la punctul B (obiectul contractului in care trec contractul pentru care l-am angajat) inainte de finalizarea tuturor etapelor va atrage dupa sine incetarea prezentului contract individual de munca"
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 11:56, 10 Aprilie 2013
Durata contractului de muncă pe durată determinată poate fi stabilită prin fixarea unui termen cert, adică prin indicarea unei date certe sau prin fixarea unui termen incert, adică prin indicarea unui eveniment care va pune capat contractului.
si cum declar in Revisal data sfarsit daca pun eveniment in loc de o data certa?
Doar sa treceti o data estimativa si sa scrieti la alte detalii clauza respectiva.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz cm durata determinata princessa princessa Buna ziua, Am fost angajata incepan cu 21.12.2012 pe durata determinata [b]fara ca pe contractul semnat de mine sa fie mentionata data incetarii acestui ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata cu 1 luna mai devreme. aba1011 aba1011 Buna seara dragilor. Am nevoie din nou de ajutorul dvs. Sotia mea are un contract de munca pe perioada determinata care zice asa citez: \\"Cuprinsa ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare conf art 65 broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, daca emitem preavizul de 20 zile lucratoare astazi, ... (vezi toată discuția)