avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pasi urmeaza sa fac spre a-mi actiona in instanta fostii angajatori si ce costuri implica aceasta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 9 Aprilie 2013
Formulati o cerere prin care chemati in instanta angajatorul pentru rezolvarea problemelor mentionate, precum si pretentiile referitoare la aceste aspecte.
Cererile de acest tip sunt scutite de taxe de timbru si judiciare.
Pentru ce-i doriti sa-i actionati in instanta ? ... exista un termen de prescriptie pentru a promova un astfel de litigiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Invocarea prescripției pe cale de excepție. timbrarea la valoare ContSters221975 ContSters221975 vad ca invocarea prescriptiei pe cale de exceptie, potrivit ncc intrerupe prescriptia.. fata de aceasta imprejurare, credeti ca cel ce invoca prescriptia ( ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unei societati de asigurari. allyynnutza allyynnutza Acum 2 zile am avut un accident, cineva a intrat cu masina sa in mod intentionat in masina mea, in trafic. Am mers la politie, s-a facut pana la urma ... (vezi toată discuția)