avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat definitiv - existenta cai de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat definitiv - existenta cai de atac

vreau sa redeschid un dosar dar deja s-a dat sentinta definitiva am mai vb despre cazul meu ca sunt condam,nata 3ani cu executare,s-a fc recurs si la Curtea de apel Ploiesti si am fost reprezentata de avocat,dar poate mai e o cale ceva
Cel mai recent răspuns: eveline22 , utilizator 18:57, 9 Aprilie 2013
Trebuie o analiza atenta a dosarului, poate ar fi posibila o contestaţie în anulare, revizuire, dacă considerati că a avut loc o încălcare a drepturilor omului, va puteţi adresa CEDO.
da mi-au fost incalcate drepturile nu au avut autorizatie sa-mi asculte tf,si nu am avut niciodata nimic la cazier,nu e nici o declaratie impotriva mea la dosar sau martor,si nu ar fii trebuit sa ma incadreze juridic cum m-au incadrat cand m-au judecat in prima fza atunci nu am avut avocat pt ca n u am avut bani,cum as putea sa va dau mai multe detalii,e posibil sa mai fc ceva la CEDO?Pe 4.04.2013 s-a dat sentinta

vreau sa fc la CEDO dar cum?trebuie sa scriu eu?sau sa pun alt avocat?pt ca sunt sigura ca am sanse pana acum nu mi-am dat asa interesul,pt ca stiam ca sunt nevinovata,si nu am avut niciodata nici o abatere sau ceva de natura penal,dar aici in dosarul asta e vb de un furt calificat dc va interesaza eu va pot scrie amanuntit eu sunt intr-o situatie disperata si as vrea sa ma indrumati va rog dc se poate sa fc chiar eu la CEDO

vreau sa va rog care puteti sa imi da-ti sugestia potrivita cum sa procedez cat mai repede sa fc si eu ceva in legatura cu dosarul meu,dc pot fc la CEDO
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare - dreptul la aparare incalcat, cai de atac eveline22 eveline22 va rog sa-mi spune-ti mai cunoasteti cazuri in care o persoana pt prima data in viata este acuzata de furt si nu au dovezi care sa incrimineze la o asa ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala definitiva - termen plangere cedo, continut plangere, formalitati eveline22 eveline22 as vrea sa scriu despre cazul meu tot ce mi s-a intamplat in dosarul penal in care sunt condamnata 3ani cu executare,la CEDO,dar nu stiu adresa sau ce sa fc ... (vezi toată discuția)
Condamnata definitiv - prescriptie eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare,definitiv s-a dat sentinta pe 4.04.2013,eu nu sunt in tara,dc reusesc sa stau toata perioada plecata din tara,adica 3ani si ... (vezi toată discuția)