avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

buna ziua
lucrez la posta romana in mediul rural.
ieri-08.04.2013,am primit un act aditional de transformare a timpului de lucru din 8 ore in 4 patru ore,repatizate 3 ore dimineata si 1 ora seara.
memtionez ca sediul unde desfasor activitatea este intr-o comuna alaturata,unde fac naveta zilnic.
intrebarea mea este: pot refuza semnarea actului aditional ?-inclusiv trecerea la jumatate de norma?
daca refuz ,care pot fi consecintele?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 9 Aprilie 2013
Da, puteti refuza semnarea actului aditional ... Nesemnarea actului aditional poate influenta atitudinea angajatorului fata de dvs, acesta va va sicana in activitatea dvs , astfel incat sa fiti obligat sa va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional costy69 costy69 Ce se intampla daca refuz semnarea unui act aditional la contractul individual de munca .Sa redus programul de lucru la 4 ore pe zi. Lucrez ca oficiant postal ... (vezi toată discuția)
Modificare funcție abuziv manuela_radu2006@Yahoo. com manuela_radu2006@Yahoo. com Fiul meu lucrează ca manipulant marfa (conform contract de munca). Astăzi, patronul le a pus în fata (lui și celorlalți colegi cu aceeași incadrare) un ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii conditionate de cim partial genessis63 genessis63 Sotia mea a fost disponibilizata de romtelecom. Pentru a primi salarii compensatorii in 4 transe a fost obligata sa semneze un angajament ca acepta sa lucreze ... (vezi toată discuția)