avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,

Pentru un apartament cu 2 camere la marginea Bucurestiului la care au murit ambi propietari (socri) cam cat costa succesiunea? Mentionez ca nu sa facut succesiunea dupa niciunul si au trecut 5 si 2 ani.
Cel mai recent răspuns: marius_dutu , utilizator 21:11, 27 Aprilie 2013
nu specificati daca doriti succesiunea pe cale notariala-adica prin buna intelegere-sau pe cale judecatoreasca-aintervenita in situatia in care nu va intelegeti,Dvs,mostenitorii.
Mergeti cu actele de proprietate la notar si cereti sa va faca un calcul. Nu semnati nicio cerere (de deschidere a procedurii succesorale) pana nu va hotarati. Succes!
Va multumesc ! asa am facut am rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune marianbru marianbru Buna ziua, Tatal meu a mostenit o casa la tara in BC,ambi parinti au murit de mai bine de 10 luni . O sora nu vrea sa semneze,celelalte sunt de acoord, ... (vezi toată discuția)
Mostenire, dezbaterea succesiunii florin2888 florin2888 Buna ziua.Suntem patru frati,parintii decedati.De la decesul parintilor (7 ani),in apartamentul proprietate personala,la care avem dreptul parte egala fiecare ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare casa. Mănescu Eugenia Mănescu Eugenia Buna ziua.Daca sora mea are contract de vinzare cumparare semnat si de sot ,deci este pe ambii soti.El a murit de 24 ani.Acum ea vrea sa vinda casa.Inainte de ... (vezi toată discuția)