avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare- competenta teritoriala
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare- competenta teritoriala

Unde se depune contestatia de executare ,daca debitorul este din Barlad,creditorul din Bucuresti si executorul din Pascani?
Cel mai recent răspuns: mirunanour , utilizator 20:02, 10 Aprilie 2013
Inteleg de la dvs,si multumesc pentru indictii ca exista competenta teritorila la Curtea de apel IASI.Atunci acolo ma pot adresa cu contestatie la executare,dar intrucat nu am luat la cunostinta despre suma pentru care sunt executata ,de unde este debitul,ni mi s-a trimis somatii de plata,ci doar aceasta instiintatre lasata in cutia postala ,pot constesta neindeplinirea conditiilor legale de instiintare?VA MULTUMESC ANTICIPAT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie mobiliara mirunanour mirunanour Daca am gasit la domiciliu in cutia postala o instiintare de la un BEJ-T.D.P din Pascani o instiintare ca in data de 05.04. s-a procedat la afisarea ... (vezi toată discuția)
Unde sa cer executarea? Eva62 Eva62 Pentru executarea silita a Unei Hotarari Judecatoresti Impotriva M.I.am apelat la un executor din circumscriptia unde apartin.(Deva) Mi s-a spus, ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)