avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare concediilor medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare concediilor medicale

Buna ziua!Doresc sa stiu cum as putea sa stiu exact care e suma care trebuia sa o primesc pe concedii medicale si ce institutie ar putea sa imi ofere informatii exacte.Mentionez ca am fost in concediu medical pe o perioada mai lunga iar cu privire la angajator am dubiu ca nu mi-a platit cat ar fi trebuit. .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:17, 10 Aprilie 2013
Intrebati pe contabilul angajatorului dvs. sa va spuna cum a calculat indemnizatia pentru concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatie de maternitate (cm postnatal) anamax2482 anamax2482 sunt in urmatoarea situatie: mi-a fost platita o compensatie in bani pt zile de concediu de odihna neefectuate in luna august, acum am fost instiintata ca nu ... (vezi toată discuția)
Salariul in concediu medical pc_cane pc_cane pe perioada concediului medical firma poate diminua salariul ce l-am avut in luna in care am intrat in concediu medical? ce legislatie guverneaza salarizarea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ContSters282271 ContSters282271 Buna ziua,am o intrebare legata de plata concediilor medicale. Locul meu de munca este la un hotel din Bucuresti,unde suntem platiti de cativa ani buni cu 75 ... (vezi toată discuția)