avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... viciu de procedura?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

viciu de procedura?

Buna ziua.
sunt parat intrun dosar in care o firma de executori cere ca instanta sa deschida procedura succesorala pt tatal meu, avand de recuperat de la mine o suma. anexeaza la dosar o adresa a consiliului local despre decesul tatului meu, numai ca surpriza.....aici adresa unde a locuit el, este gresita, mai exact, numele strazii este cu totul altul.
ce anume pot invoca eu, ca sa li se respinga aceasta actiune?
multumesc
Cel mai recent răspuns: blackberry12 , utilizator 13:32, 10 Aprilie 2013
Domnule,

Este o simpla eroare materiala, nu reprezinta un motiv admisibil de contestatie la executare.
dar nu pot nici macar tergiversa lucrurile avand in vedere aceasta eroare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, se poate invoca nulitatea pv de contraventie ... tcs7905 tcs7905 buna dimineata, se poate invoca nulitatea PV de contraventie pe baza strazii gresite in PV? mai precis e trecuta denumirea veche iar in nomenclatorul de ... (vezi toată discuția)
Problema plata pensie Andreea Opre Andreea Opre Buna seara! Tatal meu si-a depus dosarul de pensionare la data de 29. 12. 2016. Pentru ca nu a primit nici o instiintare, in luna mai 2017 s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
În certificatul de moștenitor apar erori de calcul al cotelor, dar notarul refuză încheierea de rectificare. cum pot rezolva această situație? Ana Giulia Ana Giulia Buna seara.In anul 2009 am făcut succesiunea după tatăl meu si in certificatul de Moștenitor apar erori(cote calculate greșit,erori matematice pur si ... (vezi toată discuția)