avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitionare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitionare masina

vreau sa cumpar o masina din germania .in curand am sa ma stabilesc acolo . ideea este ca vreu sa stiu ce acte imi trebuiesc sau daca imi trebuiesc vreun fel de acte sau ceva . nu iau masina noua o iau la second hand dupa vrun site sau am sa vad eu , ca sa mi fie mai usor zic . multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:18, 10 Aprilie 2013
Daca intentionati sa achizitionati si sa va stabiliti in respectiva tara ,este necesar sa respectati prevederile legale in vigoare care opereaza in acea tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism din germania fara tva RazvanJAY RazvanJAY Buna ziua,vin cu o intrebare,as vrea sa achizitionez un autoturism din germania fara tva,am gasit o firma specializata in asta,la modul adica eu ma duc in ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu 2013 mateicostin mateicostin Buna ziua, Am si eu o intrebare, as fi recunoscator sa ma lamureasca cineva. Detin in prezent o Toyota din 2007, cumparata second hand de la o firma de ... (vezi toată discuția)
Afacere cu anvelope second hand valit valit Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe ... (vezi toată discuția)