avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita tergiversata de Executorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita tergiversata de Executorul Judecatoresc

Buna ziua,
Un executor judecatoresc,a fost investit sa puna in executare silita o hotarare irevocabila,constand in recuperarea unei sume de bani,considerabila.
Debitorul.nu avea banii respectivi,fapt pentru care executorul a pus la licitatie un imobil,al debitorului,pentru recuperarea datoriei.
Insa,executorul nu s-a prezentat la licitatie.
A fost organizata de 4 ori aceasta licitatie si niciodata nu s-a prezentat executorul,chiar daca el organiza licitatiile.
Intre timp,debitorul a instrainat baza materiala ce se putea licita,facand un act de donatie catre un nepot al sau.Ulterior,debitorul a decedat,iar executorul nu a mai avut ce sa execute silit.
Tocmai acest lucru s-a urmarit,intrucat se stia ca debitorul este bolnav si s-a tergiversat executarea silita,cu toate ca se putea recupera suma de bani,daca executorul se prezenta la licitatie.
In aceasta imprejurare,creditorul a ramas pagubit din cauza executorului.
Ce se poate face acum,impotriva acestui executor judecatoresc ?
Cum se poate recupera paguba produsa de acest executor ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 17:41, 10 Aprilie 2013
Daca au trecut mai mult de 3 ani,nu se mai poate solicita prejudiciul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatie gubit gubit Un proprietar a fost evacuat din apartament in urma licitatiei.Mentionez ca licitatia a fost facuta de o persona ca acea proprietara a avut datorii la ea s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatii neonorate... gigelas gigelas Un executor judecatoresc,organizeaza de 4 ori licitatii,pentru recuperarea prejudiciului,dar niciodata nu a fost prezent la vreuna din licitatii. Intre ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silite atrage prescriptia? alin20 alin20 buna ziua. mi s-a intocmit un dosar de executare silita in anul 2007. am primit somatii la interval de 6 luni, 8 luni, acum nu am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)