avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligativitatea incheierii de contracte cu furnizorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligativitatea incheierii de contracte cu furnizorii

Buna ziua!
Am si eu nevoie de ajutor. Pe la urechile mele a ajuns faptul ca incepand cu 01.05.2013 nu se mai pot face achizitii fara incheierea prealabila a unui contract cu furnizorul. Vorbesc din punctul de vedere al unei persoane juridice, nu fizice. Stiti ceva despre asta? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 13:24, 11 Aprilie 2013
Nu stim nimic, unde ati auzit asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 321/2009 18bubu 18bubu buna ziua !stie cineva legea 321/2009 se aplica si contractelor castigate la licitatie? adica am avut o licitatie am castigat este vorba de produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre persoane fizice pentru evitarea problemelor cu anaf georgy79 georgy79 Buna ziua, Daca se incheie un contract de comodat intre doua persoane fizice, fara valoare, pentru un imobil, este recunoscut de cei de la ANAF? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Am încheiat contract de comodat pentru un teren pe care mi-am înființat punct de lucru. pot să dau și eu unui terț o parte din teren în folosință gratuită? Alina Nagy Alina Nagy Buna ziua. Am următoarea situație și mi-am prins urechile: Eu, persoana juridică am încheiat un contract de comodat cu persoana fizica.( teren). Mi-am ... (vezi toată discuția)