avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare carte de identitate in alta localitate decat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare carte de identitate in alta localitate decat aceea de domiciliu

Am pierdut buletinul...eu sunt din Slatina si as vrea sa mi-l fac in Brasov pentru ca aici locuiesc momentan..se poate? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:31, 11 Aprilie 2013
buletinul se face unde aveti domiciliul stabil sau la cineva care sa va ia in spatiu.
alta varianta este obtinerea cartii de identitate provizorii valabila un an.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
cyan, moderator
cum se obtine cartea de indentitate provizorie valabila un an? Multumesc
Nu puteti obtine carte de identitate provizorie decat din localitatea de domiciliu. Daca nu puteti merge acolo, vorbiti cu proprietarul locuintei unde aveti acum viza de resedinta sa va dea acceptul sa va faceti CI cu domiciliul la imobilul dumnealui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ELLADEEA ELLADEEA nepoatei mele i-a expirat buletinul cand a facut in august 18 ani a incercat o matusa sa ii faca buletiul dar nu s-a putut ca ea a pierdut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)