avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt calificat judecat in fond - cale de atac, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt calificat judecat in fond - cale de atac, instanta competenta

pt furt calificat nu se mai judeca dosarul la recurs si apel?sau ce mai pot face in situatia in care la tribunal am avut avocat din oficiu,si abia la Curtea de Apel Ploiesti am angajat avocat la recurs dar cazul a fost aranjat de la Tribunalul Pucioasa
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 23:15, 10 Aprilie 2013
Competenta materiala aparţine judecătoriei, în fond, nu tribunalului, în mod evident calea de atac este recursul, competenta fiind a Curţii de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare - dreptul la aparare incalcat, cai de atac eveline22 eveline22 va rog sa-mi spune-ti mai cunoasteti cazuri in care o persoana pt prima data in viata este acuzata de furt si nu au dovezi care sa incrimineze la o asa ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune tudorioan tudorioan O speta care s-a judecat pe fond, s-a declarat apel si in cele din urma recurs la Curtea de Apel Ploiesti! Valoarea bunurilor in disputa (teren si casa de ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta ? fd fd cand instanta de recurs prin incheiere califica drept apel calea de atac si se constituie in complet de apel pentru continuarea judecatii, sunt intrunite ... (vezi toată discuția)