avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii de functionare a unui srl - procedura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii de functionare a unui srl - procedura

buna ziua,

care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare:
- aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor;
- aviz si /sau autorizatia sanitara;
- autorizatia sanitar-veterinara;
- acordul si/sau autorizatia de mediu;
- autorizatia de functionare privind protectia muncii.
- autorizatie primarie

se pot obtine de la ORC? si cand? odata cu depunerea dosarului de inregistrare sau dupa ce firma a fost inregistrata?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 12:13, 8 Mai 2013
Si care din cele enumarate mai sus, mai putin cea de mediu se pot obtine chiar de la ORC Bucuresti si cum? am inteles ca reprezentatii care dau aceste organizatii se gasesc si in cadrul ORC.

multumesc!
Va rog frumos, orice detaliu privind autorizatia de la primarie ar fi de folos.
Eu am incercat sa gasesc ceva pe paginile web ale primariei Bucuresti cat si sectoare dar nu m-am lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)