avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua si multumesc anticipat pt mesaje. as dori sa stiu ce suprafata din apartament(masa succesorala) se ia in consideratie la evaluarea notariala (sau vinzarea) daca incertificatul de neurmarire fiscala ala de la primarie scrie ca suprafata utila este de 65mp iar suprafata construita desfasurata este de 77mp.
Cel mai recent răspuns: filipconstantin , utilizator 20:47, 12 Aprilie 2013
Suprafata rezultata din actele de proprietate. Daca este apartament in Bucuresti, incadrarea se face pe numarul de camere, nu pe suprafata.
ms pt raspuns dar apartamentul este in iasi si cind am mers la notar nu mi-a spus de ce nu a luat in consideratie suprafata construita desfasurata de 77mp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare tip confort imobil AlexStoica AlexStoica Buna ziua. La masa succesorala intra un imobil (apartament 2 camere). La notariat s-au stabilit taxe dupa grila din 2013 pentru un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste valoarea unui apartament in masa succesorala? huhubogdan huhubogdan Buna ziua, As dori sa stiu daca la stabilirea valorii din masa succesorala a unui apartament se ia in calcul valoarea de impozitare din Certificatul Fiscal ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatie proprietari AlexStoica AlexStoica Buna ziua. La masa succesorala intra un imobil (apartament 2 camere). La notariat s-au stabilit taxe dupa grila din 2013 pentru un apartament de 2 camere ... (vezi toată discuția)