avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont- doua credite- limita poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont- doua credite- limita poprire pe salariu

Buna ziua!
Am o nelamurire: am poprire pe cont de la o banca.Poprirea se refera la un credit ipotecar si la un credit de nevoi personale.Ambele credite sunt ale aceleiasi banci.
Cum se considera poprirea? Una singura, deoarece este un singur creditor, sau 2 pentru ca sunt 2 credite?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:09, 28 Mai 2013
Eu vorbeam de limita legala. 1/3 pentru o poprire, 1/2 pentru mai mult de una. Credeam ca sunt doua.
Daca e doar una infiintata, limita e 1/3
Merci!
Doar daca face contestatie la executare si instanta accepta, se poate cobori sub 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu a uni angajat andreea_80 andreea_80 Buna ziua! Un salariat are deja o oprire in valoare de 300 ron(1/3di salariul net). eu in calitate de angajaror pot scadea suma poprita pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)