avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare - termen, conditii, modalitati
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare - termen, conditii, modalitati

Buna ziua ,
In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar.
Am inteles ca acest cazier se reabiliteaza de la sine dupa aprox 5 ani, dar si la cerere prin plata unei sume de bani.
Intrebarea mea ar fi: cand se poate face aceasta reabilitare la cerere ptr a nu mai avea cazierul patat.

Rog pe cei care au un sfat si doresc sa ma ajute cu aceasta informatie sa o faca, cat despre cei care comenteaza aiurea sa isi tina parerile pentru ei.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
tm_09_bul, utilizator
Cel mai recent răspuns: tm_09_bul , utilizator 18:44, 11 Aprilie 2013
va multumesc frumos ptr promptitudine si ptr timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier curat? ionel91 ionel91 Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Radiere mentiuni cazier judiciar EmilianL EmilianL Buna ziua, As dori sa va intreb cum decurge radierea mentiunilor din cazier in situatia urmatoare : persoana a fost condamnata la 3 ani inchisoare cu ... (vezi toată discuția)