avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

parinti mei stau impreuna desi sunt divortati,tata a lovit-o pe mama de mai multe ori si ii e frica de el. cum pot sa o ajut?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:51, 12 Aprilie 2013
Doar cu un sfat, sa pună punct acestui mod de viata, juridic poate formula plângere pentru locuri şi alte violente, trebuie sa meargă la IML pentru a vedea cate zile de îngrijiri medicale reclama violentele la care a fost supusă.
Luisa, draga, la 112 ai incercat ?
Sistem naţional unic pentru apeluri de urgenţă !
Iata cateva exemple de situatii de urgenta:
Conflicte si agresiuni fizice
Lovire sau alte violente
Rele tratamente aplicate minorilor
Ordin de protectie, evacuare sot violent. In instanta ambele insa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala apel nejustificat la 112 decan_nr_i decan_nr_i am fost amendat contraventional pentru ca am apelat la 112 intrucat politistul venit la fata locului nu a auzit nimic (cu toate ca am fost trezit din somn de ... (vezi toată discuția)
Acte de violență Sebastian seby Sebastian seby Am fost agresat și lovit cu capul în gură de către un locatar băut rău pt un loc de parcare. Am sunat la 112 și a venit un echipaj de poliție, iar în ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru apel la 112 mireteo mireteo 1) Unui cetatean mergand pe sosea cu masina ii sare un animal in fata. Omul, se gandeste sa anunte undeva accidentul, masina fiind praf in fata. Fiind afara ... (vezi toată discuția)