avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CIM presedinte de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CIM presedinte de asociatie

As dori sa mai intreb ceva. Este legal ca presedintele asociatiei de proprietar, despre care Legea 230/2007 zice ca poate fi remunerat in baza unui contract de mandat, sa aiba CIM? Plus ca nu stim in ce conditii a incheiat CIM pt ca cetatenii nu si-au dat acordul niciodata prin Hotarare AGA. Ideea e ca nu suntem de acord sa platim darile la stat ale unui om cu rol onorific care pe langa ca nu isi face treaba, se poarta foarte urat cu locatarii. Nu inteleg in ce baza a inregistrat ITM contractul acestuia si ce functie s-a mentionat...ca in COR nu exista functia ''presedinte de asociatie''. Ca administratorul are CIM pot sa inteleg. El face toata munca, plus ca si legea cere CIM pt administrator. Unde putem reclama aceasta anomalie?
Cel mai recent răspuns: CRINA1 , utilizator 00:05, 12 Aprilie 2013
Si unde? Politie Economica, Garda Financiara, Parchet??
Nici una din instituțiile de mai sus nu se implica .mai reclamați la primărie .daca nu reușiți nimic preluati sfatul președintelui convocati adunare generală extraordinara si schimbati-l .cate adunari generale mai poate sabota? O sa oboseasca odată si odată .
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
CRINA1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Care e relaţia proprietar apartament - preşedinte asociaţie, de angajator - angajat ? ? zxc1 zxc1 Care e relaţia dintre un proprietar de apartament şi un preşedinte (administrator) de Asociaţie de Proprietari, de angajator - angajat ? Am întrebat la ... (vezi toată discuția)
Salariu presedinte de bloc lizica lizica Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la salariul Presedintei de bloc si anume cine poate decide modificarea/marirea salariului Adunarea Generala sau ... (vezi toată discuția)