avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca - criterii de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca - criterii de evaluare

In contractul de munca aparut in mai 2012, este mentionat ca salariatul are obligatia sa se supuna obiectivelor de performanta si criteriilor de evaluarea realizarii acestora. Mai este necesar sa avem separat de contract, fisa cu criteriile de evaluare? Am avut control mai demult si mi-a cerut, la controlul recent mi-au spus ca nu mai e necesar....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:12, 12 Aprilie 2013
Daca nu sunt prevazute in c.i.m. criteriile de evaluare, atunci acestea trebuie sa fie mentionate in fisa postului sau in reg.intern al angajatorului ... insa incepand cu data de 01.04.2011 , in c.i.m. trebuie prevazute criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de evaluare ade31 ade31 Buna ziua, Stie cineva sa-mi spuna unde scrie in legislatie ca evaluarea se face anual? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract individual de munca 01.05.2011/14.06.2011 Olivia E Olivia E As dori sa stiu daca modelul contractului individual de munca din 01.05.2011 este acelasi cu cel din 14.06.2011. Cel din 14.06.2011 are toate modificarile ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la criteriile de evaluare arudan arudan 1) pot sa nu mai pun criterii de evaluare, obiective de performanta iar in fis postului sa pun doar codul ocupatiei avand in vedere ca ma angajez pe mine ... (vezi toată discuția)