avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie administrator bloc

Buna ziua, sunt administratorul unei asociatii de proprietar si din motive medicale doresc sa-mi dau demisia, intrebarea mea este daca trebuie sa inregistrez undeva aceasta demisie, deoarece nu doresc sa primesc acasa instiintare de la administratia financiara ca nu am platit impozitul. Multumesc anticipat.
Precizez ca nu folosesc revisalul (daca e relevant acest aspect).
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:34, 12 Aprilie 2013
Probabil aveti conventie civila.
Sigur ca trebuie sa va dati demisia in scris pe care o veti inregistra in Registrul de documente al asociatiei, predati gestiunea si ce mai aveti in primire.
Si gestiunea o predau presedintelui? pentru ca nu mi-am gasit inlocuitor
Iar in cazul in care mai primesc insttintari de la finante sa le duc o copie dupa demisie?
Multumesc
Da, predati presedintelui.
De la finante nu au de ce sa va cheme. Asta se intampla numai cand faceti declaratia si nu platiti sau aveti vreo restanta.
Incetarea unui contract nu se face decat in Revisal, ceea ce la dv. nu este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predarea documentelor de catre fostul administrator de bloc alice1972 alice1972 Tatal meu a fost administrator al asociatiei de locatari. Noul administrator nu vrea sa primesca documentele asociatiei, zice ca nu e treaba lui, nu are ... (vezi toată discuția)
Gestiune nepredata Costin Savescu Costin Savescu In situatia schimbarii presedintelui de asociatie de proprietari, administratorul nu a predat fostului presedinte nici o gestiune, nici un act contabil, pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbarea administrator asociatie aavmav aavmav Buna seara. Cum se procedeaza in cazul in care administratorul nu se mai poate ocupa de asociatie si doreste sa renunte la aceasta? ( mentionez ca d.na ... (vezi toată discuția)