avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

Din data de 10 mai revin la munca din concediul de crestere a copilului de 1 an ,dar la alt angajator,ce acte trebuie sa aduc de la noul angajator si de la vechiul angajator (aflat in proces de radiere) pentru dosarul de acordare stimulent insertie?
Mai trebuie facuta cererea de incetare suspendare contract de munca,daca da unde?
Noul contract de munca trebuie incheiat incepand cu data10 mai?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:37, 12 Aprilie 2013
1. - Pentru a benficia de stimulent de insertie trebuie sa mergeti la Primarie (unde ati depus actele pentru CCC) cu o copie dupa contractul individual de munca (CIM) indiferent cu ce angajator a fost incheiat acesta.
- Stimulentul de insertie il primiti numai daca aveti venituri din salarii.

2. De la fostul angajator nu trebuie nimic.

3. Noul CIM il incheiati atunci cand se poate dar cel mai bine ar fi sa fie cu data de 10 mai deoarece stimulentul de insertie il primiti pana ce implineste copilul 2 ani si astfel castigati cateva zile sau saptamani de stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Informatii incepere serviciu inainte de terminarea ccc claudia.dinu claudia.dinu Buna seara, Va rog frumos cateva lamuriri! Concediul de crestere copil de 2 ani se termina pe 8 februarie 2015, urmand ca tatal sa intre o luna in CCC, ... (vezi toată discuția)
Angajare in perioada concediu crestere copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am urmatoarea situatie, sunt in concediu de crestere copil de pana la un an. Copilul are in prezent doual luni si jumatate. Tocmai am fost ... (vezi toată discuția)