avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - lipsa dovezi, oportunitate plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - lipsa dovezi, oportunitate plangere

Buna ziua,

Daca o persoana m-a inselat in diverse moduri cu diverse pretexte, iar suma prejudiciata este mare, insa eu nu am dovezi concrete, totul s-a discutat verbal, am vreo sansa daca merg la politie? Ma refer la faptul daca politia isi va da interesulsau plangerea va zace printr-un sertar uitata ? Poate ati mai avut cunostinta de astfel de cazuri. Multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Sorina_Er , utilizator 18:00, 12 Aprilie 2013
Martori care pot sa confirme cele sustinute de dvs, aveti?
Da am,dar din familie, nu stiu daca marturiile li se iau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci cand depun marturie? ionescuioanamaria ionescuioanamaria De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci la procese dupa ce au depus marturie? Oare de ce se numesc avocati, judecatori si procurori, daca nu ... (vezi toată discuția)
Divortul se poate intenta alt oras decat cel de domiciliu? [agresiune] Annie12 Annie12 1..Divortul se poate intenta in alt oras decat cel de Domiciliu? Buna ziua, Am fost martora la o situatie obisnuita in multe locuri din Romania si ... (vezi toată discuția)