avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trecem în carnetul de muncã, ce s-a semnat în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trecem în carnetul de muncã, ce s-a semnat în c.i.m. sau ce s-a prestat efectiv?

Am fost angajat de o S.A., cu C.i.m. pe durata nedeterminata, pentru a lucra in doua activitati complementare, care trebuiau demarate, dupa obtinerea unei creditari bancare.
In fapt, creditarea bancara mult asteptata, nu a venit, iar eu, am activat pentru acest angajator, in cu totul alte activitati, mai numeroase si care nu erau convenite in C.i.m. si, nu am fost integral platit.
In prezent, sunt in litigiu de munca cu angajatorul meu, inaintea primului termen de judecata.
Ce trebuie sa cer sa-mi fie inscris in Carnetul de munca :
a)activitatile convenite in C.i.m. pentru care am stabilit un salariu lunar, indiferent de gradul de incarcare sau
b)activitatile efective, pe care le-am prestat, care nu au fost incluse in C.i.m.?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 13 Aprilie 2013
In carnetul de munca se fac inscrieri privind :
- data de incepere si de incetare a raportului de munca, precum si precizarea modului de incadrare - pe durata nedeterminata sau determinata, prin transfer in interesul serviciului sau la cerere -, in toate cazurile cu mentionarea temeiurilor legale pe baza carora a avut loc incadrarea, modificarea sau incetarea contractului de munca;

- functia, meseria sau specialitatea exercitata,

- retributia tarifara de incadrare, precum si alte drepturi ce se includ in aceasta

- locurile de munca cu conditii deosebite care dau dreptul la incadrarea in grupele 1 si 2 de munca la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal asha ceva? ella200870 ella200870 BUNA ZIUA, LUCREZ LA O FIRMA UNDE PRESTEZ SI PROGRAM DE NOAPTE. PE STATUL DE PLATA APARE SPORUL ACORDAT ORELOR DE NOAPTE, DAR IN CARTILE DE MUNCA NU ESTE ... (vezi toată discuția)
Referitor carnete de munca iacobliviu iacobliviu In decretul 92 din 1976 la Art 11 Alin 2 \"(2) Actele pe baza cărora se fac înscrieri în carnet, privind activitatea desfasurata, vor cuprinde: denumirea ... (vezi toată discuția)
Demisie cu art. 79, pct.8 xprim xprim Buna ziua, Am parcurs cu deosebit interes postarile pana la pag.34 si va solicit sprijin in legatura cu * inexistenta act aditional la cim pentru 2007(in ... (vezi toată discuția)