avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea 275 - ultima actualizare, detalii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea 275 - ultima actualizare, detalii

Buna seara
Am auzit ca s-ar fi actualizat in 2013 legea 275 privind executarea pedepselor.
As vrea sa aflu mai multe detali, daca stie cineva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:56, 22 Aprilie 2013
in ultima perioada din cate stiu eu nu s-au facut modificari.
daca aveti cumva vreun zvon sau detalii referitoare la ce s-a adus modificare puteti sa scrieti si va pot confirma sau infirma .
va referiti cumva la acordarea creditelor ?
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
doberv, utilizator
Nu sunt actualizari in 2013, in Lex Expert ultima modificare apare in 19 mai 2010.
buna ziua
da exact la acordarea creditelor ma refeream pt munca prestata
auzisem ca s-ar fi marit castigul acordat pt munca prestata
va multumesc
deocamdata nu e nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului melinaR melinaR Buna seara am si eu o intrbare daca judecatorul delegat si comisia nu schimba regimul de detentie poate cere instantei lucrul acesta dar nici instanta nu e ... (vezi toată discuția)
Care mai e perioada de returnare a produselor cumparate online? hillfingerr hillfingerr Buna ziua, am citit undeva ca aceasta s-ar fi marit de la 10 zile la 14? totodata am auzit de perioade de la 48 de ore la 30 de zile. In acest moment ... (vezi toată discuția)