avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de vanzare cumparare viitor lot dezmembrat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de vanzare cumparare viitor lot dezmembrat

Am promis prin notariat vanzarea unei parcele ce va rezulta dupa inscrierea dezmembrarii unui teren in doua parcele .Deocamdata exista doar lucrarea de cadastru fara a o inscrie prin notariat. Am posibilitatea sa vand intreg terenul nedezmembrat ?
Daca vanzarea intregului teren o fac altui cumparator decat celui la care am promis o singura parcela ?
N.B :in antecontract am stipulat ca trebuie sa restitui avansul primit in cazul in care nu respect promisiunea de vanzare.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:11, 20 Aprilie 2013
Se vor respecta clauzele din antecontract. Totusi daca vreti sa faceti acest lucru, incercati oe cale amiabila sa rezolvati problema cu promitentul cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren florin_77 florin_77 buna ziua.pot cumpara un teren nedezmembrat de la o persoana fara accordul celorlalti mostenitori?care este solutia cea mai buna:vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare- daca nu se respecta termenul de catre cumparator ? codigroc codigroc Am facut o promisiune de vanzare cumparare incheiat la un notar in vederea vanzarii unui apartament.Am incasat un avans,iar restul de bani urmeaza sa-i primesc ... (vezi toată discuția)
Renuntare antecontract vanzare cumparare Razvan112 Razvan112 Buna ziua, Am facut un antecontract vanzare cumparare si doresc rezilierea acestuia. In antecontract sunt stipulate urmatoarele: \"In cazul in care ... (vezi toată discuția)