avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde solicit o detaliere actualizata a pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde solicit o detaliere actualizata a pensiei de intretinere neplatita?

Voi incepe prin a expune succint situatia in care ma aflu: am o sentinta definitiva si irevocabila prin care s-a stabilit plata pensiei de intretinere a copilului meu. Tatal lui este stabilit in Spania si, pentru ca nu a platit nimic pana acum, am trimis o solicitare catre autoritatile spaniole.

Ca urmare, am primit o adresa prin care dumnealor imi cer sa le transmit o detaliere actualizata a pensiei de intretinere neplatita. Ma intreb carei institutii trebuie sa ma adresez: sa ma prezint la Judecatorie sau sa cer ajutorul avocatului cu care am lucrat?

Pentru ca, banuiesc ca nu este suficient sa le scriu eu, pur si simplu. Cred ca trebuie o hartie oficiala de la o institutie autorizata. Dar nu stiu unde sa ma prezint. Daca ati putea sa imi raspundeti la aceasta intrebare v-as fi foarte indatorata.

Va multumesc anticipat.
Puteti sa trimiteti o copie (tradusa ) de pe hotararea judecatoreasca respectiva.

Alaturati si o scrisoare in care mentionati luna din care nu a mai fost platita pensia de intretinere datorata.
Am inteles. Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei sentinte judecatoresti mihaelaab mihaelaab Buna ziua,poate ma puteti ajuta,sunt divortata de 4 ani si am 2 copiii,fostul sot lucreaza in spania si de ceva timp nu mai trimite pensia stabilita la 400 ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu sfaturi ,privind o plangere la CEDO? Pot depune cererea in numele sotului , imi trebuie imputernicire ?Avocat voi avea ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca in instanta o hotarare judecatoreasca din romania, eu locuind in spania alexia2006 alexia2006 Buna ziua Locuiesc in Spania de mai multi ani, impreuna cu fiul meu. Acum 2 ani, am hotarat sa ma despart de fostul meu sot, asa ca am intentat proces de ... (vezi toată discuția)