avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitante de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitante de mana

v-am scris despre cazul meu ca soacra are o casa cu chitate de mana m-am uitat pe acte si are 53 m.p.am fost la circa financiara si mi-a spus ca ducem toate documentele si poate plati impozitul pe imobil si cu terenul trebuie sa mergem in instanta ca fostul proprietar a decedat si mia spus ca nu avem treaba cu fica .dar nu prea inteleg ia lasat soacrei si un testament in care a declarat ca este vaduv ,fara descedenti,parintii decedati
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:35, 15 Aprilie 2013
Trebuiesc studiate actele pe care le detineti.

O chitanta de mana nu inseamna ca soacra are un titlu de proprietate legal. Nu va putea lasa mostenire legal acel imobil. Este bine ca platiti impozit.

Atat pt teren, cat si pt constructei cred ca va trebui sa mergeti in instanta, dar -repet - trebuie vazute actele.
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist,

Vă rog să nu deschideți topic-uri separate, pentru a dezbate o singurtă problemă.

Puteți continua discuția începută în cadrul celei deschise inițial.

Vă mulțumesc,
moderator
Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)
Donație referitoare la moștenire valcoh50 valcoh50 doresc sa donez dreptul de mostenire pentru sora mea doar prin act notarial (vezi toată discuția)
Succesiune mireladolta mireladolta buna ziua din nou,iar referitor la intrebarea dvs.tatal meu la acea ora a facut schimb de apartament pentru ca nu putea sa vanda deoarece fratele cel mare care ... (vezi toată discuția)