avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social sector 5
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social sector 5

Am 2 firme fara activitate si vreau sa schimb sediul social la o casa in Sectorul 5.
Stie cineva un proprietar?
Sediul social numai pentru corespondenta, nu este nevoie sa se presteze fizic nici o activitate.
Inchiriere cu Contract de inchiriere sau comodat
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 14:29, 28 Februarie 2009
miticaz a scris:

Sediul social numai pentru corespondenta, nu este nevoie sa se presteze fizic nici o activitate.
Multumesc

Nu mi se pare legal.:-/
acest lucru este foarte legal si prin actul aditional stipulati ca la noua adresa se vor desfasura doar activitati de birou, administrative si de organizare.
De ce nu incerci la un birou de avocat.
Avocatii pot domicilia firme la sediul profesional pentru o perioada de un an.

Alberto Kurtyan
Am gasit gazduire sedii firme dar in Sectorul 2.3 sau 6 si vroiam in Sectorul 5
Nu mai trebuie sa schimb administratia fiscala si contabilul
este tot din Sectorul 5
Pretul era de 300euro de firma pe an ceea ce este convenabil
eu.ro.lex a scris:

prin actul aditional stipulati ca la noua adresa se vor desfasura doar activitati de birou, administrative si de organizare.

dar
miticaz a scris:

Deci pentru corespondenta, nu si pentru activitati de birou, administrative si de organizare.
Cum as bate eu la usa asta, :love1:si nu deschide nimeni. Pe usa va scrie _"lasati la cutia postala corespondenta, va multumim."

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2009
ContSters42967, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)