avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua- cum gasim debitorul ?
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua- cum gasim debitorul ?

Sunt administratorul unui srl, in mare parte este vorba despre o marfa vanduta s-a ajuns la executare silita dar sediul firmei de unde am de recuperat suma de bani nu este valabil, adica propietarul imobilului respectiv ne spune ca nu e nici un sediu de firma acolo. In acest caz pot merge acasa la administratorul firmei respective (adresa buletin ) sau ce se poate face in cazul in care nu dam de respectivul administrator? mentionez ca este vorba despre un contract vanzare cumparare iar respectivul a garantat cu plata la ordin avalizata. Stima
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:41, 16 Aprilie 2013
Faceti demersuri catre Registrul Comertului si identificati sediul actual al debitorului, precum si date actualizate despre administratorul societatii.
Demersurile de executare le veti face la acest sediu/adresa. Veti incerca executarea silita prin poprire asupra conturilor sau alte modalitati, prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat refuzat Bravia Bravia Buna ziua, V-as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati si pe mine. Luna trecuta am vandut unui client din Galati marfa in valoare de 28000 lei si am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)