buna zioa,intrebarea mea este, fratele casatorit si un copil, divorteaza dupa ceva timp si se recasatoreste ,in urma casatoriei nu mai rezulta niciun copil, dupa o perioada de tinp decedeaza intr-un accident de masina, parintii mei de lungul vieti au construit doaua case,intrebarea mea e: dup ce parinti mei nu vor mai fi cat va primi nepotul meu din mostenire si cat voi primi eu.din informatiile mele stiu ca a doa sotie nu are dreptul pentru ca nu au avut copii. multumesc anticipat
La decesul parintilor dvs., copilul isi va reprezenta tatal la mostenire, adica va primi tot ce ar fi primit fratele dvs. daca ar fi fost in viata.
Sotia mosteneste 1/4 din ceea ce avea fratele dvs. la momentul decesului.
imi cer scuze fratele meu can a decedat nu avea nimic pe numele lui, acctuala sotie (vaduva) nu are ce sa mosteneasca , deci sa inteleg dupa moartea parintilor mei eu si nepotul meu ar trebui sa impat tot ce ramane de la parinti mei pe jumatate?
Casa parintilor
Ghinda02
Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
.mostenire
Flirentin62
Buna ziua am si eu o intrebare:Sunt divortata am o fata .Fostul.meu sot sa recasatorit si are un baiat.Duoa moarta soacrilor nei fata mea are dreptul la ... (vezi toată discuția)