Nu stiu daca are sens sa incercam sa va facem sa intelegeti despre ce e vb.
Doamna a scris pt cine vroia sa citeasca :
ca vreau sa ies cu cel mic in vacanta de vara o saptamana in vizita la o cunostinta .
Cred ca numai pentru dvs
E lesne de inteles, ca mama, referitor la cazul de fata, insista sa plece cu copilul, pentru a nu se mai intoarce, altfel ... ar putea incredinta copilul tatalui, pana la revenirea sa in tara
Pai de ce sa-l lase cu taica-sau daca vrea sa-l ia cu ea fara sa-i incalce tatalui vreun drept ?
Cand e vb de copii, nu se predau cu procura, ci va exprimati un acord pt a iesi din tara insotit de o alta persoana fie parinte sau alt adult. Asa se cheama actul necesar -
declaratie
Daca fosta sotie pleca in Europa cu copiii si avea la data plecarii hotararea de divort legalizata cu formula definitiva si irevocabila, nu mai avea nevoie de vreun acord al dvs- cititi in acest sens legea 248/2005 in vigoare si azi.
"pentru ca nu aveti cunostinta de cauza", nu stiu ce ati vrut sa ziceti cu asta, insa va rog sa fiti mai rezervat cand faceti astfel de afirmatii, multumesc.
Apoi, ati inteles gresit ca a sustinut cineva ca n-ar fi nevoie de acordul tatalui. Este nevoie, insa daca acesta nu si-l da, se poate apela la instanta care poate emite o hotarare care sa suplineasca acordul tatalui.
offtopic,
cand aveti de completat un mesaj, folositi functia " editeaza", multumesc