avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate

buna ziua,
as dori sa radiez o soc.com care are un autoturism inreg.la mijloace fixe.am o nelamurire cu privire la acest autoturism , si anume cum poate asociatul sa-si recupereze autoturismul:prin vanzare sau prin hotarare gen.a actionarilor.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:34, 16 Aprilie 2013
Urmati pasii de la aceasta adresa: [ link extern ] .

In hotararea de dizolvare veti specifica si faptul ca autoturismul(cu toate datele de identificare) ii revine lui X, acest lucru trebuind sa se reflecte si in situatia financiara de lichidare a societatii semnata de asociati.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
ContSters22713, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)
Radiere srl ela_ranete ela_ranete am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea? Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl ContSters84851 ContSters84851 [b]SRL fara datorii, toate taxele achitate, cateva mijloace fixe amortizate total, asociat unic ; intrebari : [i]1)[/i] care sunt pasii (minimali) legali / ... (vezi toată discuția)