avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concurs grefier-Curtea de apel
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concurs grefier-Curtea de apel

Buna ziua

Poate cineva sa ma ajute cu modele de subiecte pentru concursul de grefier Curtea de apel Bucuresti si Tribunalul Bucuresti?

Ma refer la perosnale care au sustinut examen in trecut.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Razvan Ditescu , Consilier juridic 09:09, 18 Aprilie 2013
Vedeti acest link
[ link extern ]
Chair vream sa intreb si eu despre modalitatea de examniare, grila/sinteza/intrebari raspuns scurt. Din likul de mai sus, inteleg ca ar fi intrebari cu raspuns scurt, dar respectivele subiecte au fost date la SNG. Oare la CUrtea de Apel Buc o sa fie la fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen grefier organizate de curile de apel ??? lauraluro lauraluro Buna seara Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la ... (vezi toată discuția)
Au început înscrierile ºi pentru admiterea la sng zz-man zz-man Cei care au studii superioare juridice şi sunt interesaţi să fie grefieri pot citi mai jos detalii despre admiterea la ªcoala Naţională de Grefieri. ... (vezi toată discuția)
Examen pt postul de grefier lyana8520 lyana8520 exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul ... (vezi toată discuția)