avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune accident mortal
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune accident mortal

Buna ziua
Caz concret: accident soldat cu decesul unei persoane. Cat poate sa gastige prin instanta mama defuncteisi fratii acesteia? Se poate cere 100 de mii de euro pt parinte, si cate 50 de mii de euro pentru frati? Avocatul contactat promite aceste sume enorme, din care ea vrea 20% pt rezolvarea cazului. Mentionez ca parintele era in grija defunctei, ea nefiind casatorita si neavand copii.
Cel mai recent răspuns: delia2009 , utilizator 15:31, 17 Aprilie 2013
Mersi mult pentru raspunsuri....cazul este mai complicat decat pare....accidentul a avut loc in alt judet, sora defunctei a semnat "prea repede" un contract cu avocata, care promite marea cu sarea...dupa ce a avut o discutie serioasa cu fratii( 3), a decis sa renunte la acel contract, dar a fost amentintata de catre avocata ca daca renunta la caz atunci o sa fie data in judecata. Ma rog...Nu stiu exact daca in acel contract figureaza o suma precisa, sau un procent precis din suma acordata irevocabila sau din suma ceruta...Sincera sa fiu, avocata mi se pare tare dubioasa, iar fratii in momentul actual bineinteles ca asteapta la sume mari...Dar este bun de stiut ca sumele promise nu au nici in fond concret, mai ales ca defuncta nu avea un venit constant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale sebastian-barbulescu sebastian-barbulescu Mostenitorii defunctului doresc sa se constituie parte civila in dosarul penal care are ca obiect ucidere din culpa. Are cineva vre-o idee despre cat ar ... (vezi toată discuția)
Daune asigurari karmen64 karmen64 ma intereseaza daca din toti avocatii care citesc aceste rinduri a avut cineva proces pt daune soldate cu deces 1 cit a reusit sa obtina daune in ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale accident auto ciucaclaudia ciucaclaudia buna ziua. Tatal sotului meu (biciclist) pe drum cu prioritate a fost accidentat mortal .Sotul meu este persoana cu handicap gradul 2 accentuat, va rog sa imi ... (vezi toată discuția)