avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - contract foto video nunta.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - contract foto video nunta.

Am semnat in 2011 contract pentru prestarea de servicii foto video nunta 2013, la incheierea lui ama chitat avansul de 100 euro ( fara chitanta ) la finalul evenimentului ( restul fara chitanta ), pana in momentul de fata nu am primit pozele, album, cd ( le-am primit dupa multe insistente doar in format digital ) nu si pe format de hartie conform contractului unde scrie ca vor fi predate la 25 de zile lucratoare de la finalul evenimentului.As dori sa ii fac plangere pentru inselaciune credeti ca am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 17 Aprilie 2013
Dupa parerea mea in cadrul unui proces civil ati putea rezolva problema.
Ati putea solicita si ceva daune.
Pe de alta parte, ati putea avea probleme cu dovada platii.

Puteti face plangere penala pentru inselaciune insa nu cred ca se va solutiona asa cum doriti.
Pe evaziune fiscala ar putea exista sanse mai mari dar probabil ca va primi o amenda administrativa daca va achita prejudiciul dovedit creat in patrimoniul statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune - contract foto video nunta buzurinn buzurinn Am semnat in 2011 contract pentru prestarea de servicii foto video nunta 2013, la incheierea lui am achitat avansul de 100 euro ( fara chitanta ) la finalul ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract prestari servicii Andreisbrv Andreisbrv Buna ziua, Am rugamintea ca, daca aveti timpul necesar, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 16.11.2015 am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)