avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura dobandire cetatenie pentru moldoveni ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura dobandire cetatenie pentru moldoveni casatoriti cu romani

buna, am si eu o intrebare, sunt din republica moldova, si sunt casatorita cu un cetatean roman de 6 ani, avem si doi copii care si ei la randul lor sunt cetateni romani. am card de rezidenta permanenta. as putea obtine cetatenie romana dupa casatorie? si care ar fi procedurile? am intrebat la autoritatie pentru straini si mi s-a spus doar ca tre sa merg la bucuresti pt ceva acte doar atat. puteti sa-mi spuneti de ce am nevoie si cam cat dureaza toata procedura. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dzavodu , utilizator 10:24, 18 Aprilie 2013
Tot ce trebuie să știți se găsește aici: [ link extern ] /
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei romane lumi24 lumi24 buna ziua as vrea sa stiu ce acte sunt necerase pentru obtinerea cetateniei romane prin casatorie ,cat dureaza si daca pot sa pedun actele fiind in alta ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu cetățean român Vidrascu Aliona Vidrascu Aliona Buna ziua. As dori sa stiu cum si ce trebue sa fac. Sint cetățean al republicii Moldova cu rezidență în italia. Mama a 3 copii majori. De curînd m-am ... (vezi toată discuția)