avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătorie cu cetățean român
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătorie cu cetățean român

Buna ziua. As dori sa stiu cum si ce trebue sa fac. Sint cetățean al republicii Moldova cu rezidență în italia. Mama a 3 copii majori. De curînd m-am căsătorit cu un cetățean român. Si el rezident în italia. Căsătorie ăm facut-o in italia. Vreau sa stiu ce pot face si de pot face ceva sa obtin cetățenie română? Si daca pot sa fac si cetățenia fiicei de 18 ani? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lHlydra , utilizator 13:21, 4 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna!

Aveti aici toate conditiile --> [ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Procedura dobandire cetatenie pentru moldoveni casatoriti cu romani dzavodu dzavodu buna, am si eu o intrebare, sunt din republica moldova, si sunt casatorita cu un cetatean roman de 6 ani, avem si doi copii care si ei la randul lor sunt ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre un cetatean roman și un cetatean strain (republica moldova) MirelaCostin MirelaCostin Eu sunt de cetatenie moldoveanca, fara pasaport roman, locuiesc in Republica Moldova, iar iubitul meu este de cetatenie roman, locuieste in Italia, are permis ... (vezi toată discuția)