avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Plata TVA achizitie auto din UE persoana fizica
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Plata TVA achizitie auto din UE persoana fizica

am cumparat o masina second hand din germania dela o persoana fizica tot pe persoana fizica care pretul depaseste 10000 euro si cei dela timbru de mediu au zis ca trebuie sa platesc tva ca pretul depaseste 10000 euro e corect ? sau am dat eu de un functionar mai ne priceput/
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:09, 21 Aprilie 2013
Cine sunt "cei de la timbrul de mediu"?. Solicitaţi-le să vă comunice articolul şi actul normativ unde scrie ceea ce afirmă domniile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Tva masina sh spatiul intracomunitar IoanaVT IoanaVT Buna ziua! Am achizitionat o masina sh de la un dealer din Germania (firma care nu aplica tva doar la marja de profit), pe persoana fizica, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu 2013 mateicostin mateicostin Buna ziua, Am si eu o intrebare, as fi recunoscator sa ma lamureasca cineva. Detin in prezent o Toyota din 2007, cumparata second hand de la o firma de ... (vezi toată discuția)