avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Poate sa ma ajute cineva si sa-mi spuna in baza carui cadru legal in cazul detasarii aplic urmatoarele:i "In cazul in care detasarea depaseste 30 de zile consecutive, in locul diurnei zilnice se plateste o indemnizatie egala cu 50% din salariul de baza zilnic. Aceasta indemnizatie se acorda proportional cu numarul de zile ce depaseste durata neintrerupta de 30 de zile".
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 19 Aprilie 2013
Asa ceva nu poate fi reglementat decat in c.i.m., in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului ...
este in CCM la nivel national. si in cel pt 2007-2010 si in cel pt 2011-2014 care din cate stiu nu a fost semnat.
Acele CCMN nu mai au nici valabilitate ... prin urmare, de la 01.01.2011 nu mai exista CCMN.
ce se intelege prin indemnizatia prevazuta de lege? ceva suplimentar diurnei sau in locul diurnei? (art.46 alin 4 din CM)
In locul diurnei zilnice se plateste aceasta indemnizatie de detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimintare in perioada delegatiei alice27 alice27 Buna seara, Imi puteti spune care ar fi modalitatea de plata a orelor suplimentare in perioada delegatiei? (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? christiy christiy am o nelamurire la locul meu de munca. angajatorul (de stat) si-a exprimat dorinta de a ma \"detasa\" in folosul unitatii de la un loc la altul de munca, in ... (vezi toată discuția)
Diurna de detasare (deplasare) si co la un contract indiv. de munca pe perioada determinata gaby2005 gaby2005 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca dreptul la indemnizatia de deplasare, detasare, este stabilita doar la contracte de munca pe perioada nedeterminata. Sotul ... (vezi toată discuția)