avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce obligatii are un andajator ce trimite oameni la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce obligatii are un andajator ce trimite oameni la munca la o distanta de 100 KM. fata de locul de munca actual

lucrez la o firma de constructii care vre sa ma trimita sa lucrez pentru ea la o distanta de 100 Km fata de locul de munca actual; ce obligatii are un andajatorul???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 18 Aprilie 2013
Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil ori de regulamentul intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele administrative care trebuie incheiate in vederea delegarii unui salariat cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca pentru un salariat delegat de catre angajator la sediul societatii aflat in orasul C .... de la un punct de lucru din ... (vezi toată discuția)
Diurna RobertAlexandru RobertAlexandru Buna ziua! Am domiciliul intr-un alt oras fata de cel care lucrez. Nu fac naveta,am cazare. Intrebarea este daca din punct de vedere legal beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Diurna andode andode firma care ma inchiriat are de lucru la 500km de sediul firmei mele si asigura cazare si mancare,din aceasta cauza patronul meu nu imi da diurna.Este corect? (vezi toată discuția)