avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food??

Buna seara,
Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare.
Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand cont ca trebuie sa vina vara, eu zic ca o sa fie o afacere profitabila.Intrebarea este : Ce autorizatii imi trebuiesc pentru a putea functiona?
Deja am infiintat un SRL si am inteles ca se schimba codul CAEN in functie de ce activitate desfasori.Cu punctul de lucru cum se procedeaza, de ex. eu vreau sa imi desfasor activitatea in sezoane, la targuri sau mai stiu eu la evenimente ;
Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri concrete.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nixxxx , utilizator 15:49, 17 Octombrie 2018
Va rog sa-mi dati un raspuns la ultima intrebare, daca este posibil, deoarece din raspunsul dvs anterior nu am inteles exact daca pe langa cursul de igiena, un angajat trebuie sa aiba si o specializare anume pentru a lucra in alimentatie publica . Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)