avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

sunt angajata pe perioada determinata de 6 luni si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as vrea sa renunt la contract deoarece am gasit job in alta parte,sunt obligata sa stau cele 6 luni ?
Cel mai recent răspuns: ContSters151108 , utilizator 15:44, 18 Aprilie 2013
Nu sunteti obligata sa stati 6 luni , aveti posibilitatea de a solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor sau prin demisie.
deci nu ma poate forta sa raman,sau sa ma dea in judecata ca nu am respectat contractul?
Problema cu datul in judecata este discutabila .... insa nu ma poate retine cu forta ... Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze personalizate cim cata8 cata8 Deseori se intampla ca un salariat sa demisioneze de la locul de munca fara sa-si efectueze preavizul. SE poate cumva obliga ca respectivul salaiat sa -si ... (vezi toată discuția)
Probleme contract BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT am semnat un contract de munca pe 3 ani cu o banca . In contract mi-am luat angajamentul ca timp de 3 ani am sa raman la ei in banca pe acel post sau un post ... (vezi toată discuția)
Angajare alinapaula10 alinapaula10 Cum ti angajat un om, care vrea sa isi dea demisia, dar tu ai investit in el prin cursuri de specializare. In afara de clauza in contract ca pe un termen de ... (vezi toată discuția)