avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acordul de a lua in spatiu dat din strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acordul de a lua in spatiu dat din strainatate

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru ca o persoana plecata in America sa ia in spatiu o ruda, respectiv nepoata sa. Daca sunt trecuti ambii soti pe actul de proprietete al locuintei trebuie semnata o declaratie de ambii soti? Multumesc anticipat pentru raspuns.O zi buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:09, 18 Aprilie 2013
Daca proprietarii sunt in America sa dea o declaratie fie la Consulat in limba romana fie la un public notary si apostilata in calitate de proprietari ai imobilului ca sunt de acord cu uarea in spatiu a nepoatei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat buletin,parintii sunt in strainatate danylukristy danylukristy trebuie sa imi schimb buletinul,dar parintii mei sunt plecati in strainate si nu pot fi prezenti la ghiseu sa semneze pentru luarea in spatiu.Stiu ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Excursie cu elevii în afara țãrii mirabela_april mirabela_april Bună ziua! Sunt profesor la o școală generală și aș dori, acum , de sărbători să fac o excursie cu 10 elevi în altă țară. Cum pot ... (vezi toată discuția)
Cetatenie pierduta myno myno Buna ziua ! Cu 27 ani in urma,pe vremea comunismului, sotul meu a fugit in America. Statul roman i-a consficat jumate din avere ( cealalta jumatate ... (vezi toată discuția)