avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila vanzare fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila vanzare fier vechi

Buna ziua! Cine ma poate ajuta si pe mine cu monografia de inregistrare a unei vanzari de fier vechi, inclusiv taxa de mediu 3% ? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cameliasilvia , utilizator 07:43, 22 Iunie 2013
aveti monografia aici pe site-ul ministerului de mediu :
[ link extern ]

Monografie contabilă pentru reflectarea in contabilitate a operatiunilor ocazionate de constituire şi plata la Fondul pentru mediu pentru deţinatorii de deşeuri persoane juridice
[ link extern ]
Monografia e putin depasita , se folosesc masurile de simplificare pentru TVA la deseuri
daca unitatea nu este platitoare de tva, poate intocmi facturi pentru vanzare deseuri fier?
Poate intocmi facturi doar ca nu va folosi taxarea inversa deoarece conditia folosirii acestei masuri este ca amandoi partenerii sa fie platitori de TVA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva taxare inversa -intreprindere individuala dulugaby30 dulugaby30 Buna ziua , am si eu o problema , am o intreprindere individuala care este platitoate de tva dar are ca obiect de activitate vanazare si colectare deseuri ... (vezi toată discuția)
Vanzare la fier vechi a utilajelor achizitionate adriana_p adriana_p Buna ziua Firma noastra a cumparat de la un client utilaje deteriorate si le vinde la remat pentru fier vechi la jumatatea din suma pentru care le-a ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa smarandita67 smarandita67 care este formula contab pt inregistrarea unei fact de predare deseu fier vechi? (vezi toată discuția)