avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pentru teren agricol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pentru teren agricol

Vă rog frumos să mă lămuriți. Sunt pensionară. Am moștenit de la mama mea un teren agricol extravilan, înscris într-o asociație agricolă. Am primit pentru anul 2012 suma de 880 ron de la asociație. Ce taxe și impozite datorez pentru acest venit? Trebuie să depun și declarația 200? Este singurul venit obținut în afară de pensie. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: arseneconstanta , utilizator 15:04, 19 Aprilie 2013
Terenul este dat in arenda? Anul trecut ati optat ca plata impozitului pe venitul din arenda sa se faca de catre arendas sau de catre proprietar?
Daca o face arendasul, dumneavoastra nu depuneti nimic. Daca o face proprietarul atunci depuneti declaratia 200 pana la 25 mai 2013.
Am înțeles. Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 pentru veniturile din areda nicolaeelena nicolaeelena Pentru veniturile in lei obtinute de persoana fizica in baza contractului de arenda completat cu act aditional in care apare urmatorul articol unic, se depune ... (vezi toată discuția)
Impoyit pe venit din arenda - completat iulliana iulliana Pentru ca nu sunt de specialitate iar legislatia in materie este stufoasa si schimbatoare aproape de la o zi la alta, iar termenii utilizaţi de către codul ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)