avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... plata dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

plata dauna totala

Buna ziua
Pe 13 februarie 2013, mi-a fost lovita masina, Intelegere amiabila, dar pentru ca reparatia depasea valoarea masinii, asiguratorul vinovatului a declarat-o dauna totala, iar de pe data de 29 martie, cand a fost semnata dauna, in termen de 10 - 15 zile ar fi trebuit sa intre banii in cont, Deja sunt satula de 2 saptamani de cand sun si mi se spune, " azi sau cel tarziu maine vor intra banii". Dosarul figureaza pe site-ul asiguratorului ca " programat pentru plata". Am citit si eu legislatia in vigoare si nu-mi mai ramane decat sa depun reclamatie la CSA?!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:39, 21 Aprilie 2013
Puteti s-o faceti si on-line.
Succes!
Va trebui sa asteptati...mai ales daca s-a aprobat o suma ce va multumeste, cu atat mai mult. Daca in maxim 2 saptamani nu primiti banii, incercati sa solicitati in scris (cu numar de la registratura) motivul intarzierii platii...si nu in ultimul rand sa programati o audienta la directorul asiguratorului.
georgia2 a scris:

......... iar de pe data de 29 martie, cand a fost semnata dauna, in termen de 10 - 15 zile ar fi trebuit sa intre banii in cont,

La ce va referiti cand afirmati "cand a fost semnata dauna"? Termenul de plata a despagubirii curge din momentul in care ati depus ultimul act in dosarul de dauna. Acest act este cererea de despagubire. Daca ati depus cererea de despagubire procedati in consecinta, adica solicitati penalitati pentru neplata in termen a despagubirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari ContSters139791 ContSters139791 buna ziua in situatia unui accident rutier, eu sunt victima, este vb despre un accident intre 2 autoturisme, intampin probleme din partea asiguratorului ... (vezi toată discuția)
Accident - probleme firma de asigurari gmihaela_21 gmihaela_21 in data de 13.08.2008 prietenul meu a avut un accident de circulatie (circula pe drum cu sens unic, cu prioritate. din stanga de pe un drum fara prioritate i-a ... (vezi toată discuția)
Refuz plata asigurator rca catargiutudor catargiutudor Buna seara, Acum doua saptamani mi-a fost lovita masina de o doamna. Am stabilit de comun acord ca a fost culpa ei si am completat impreuna cu ea formularul ... (vezi toată discuția)