avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prestatie tabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prestatie tabulara

Buna ziua
In anul 2004 am vandut teren extravilan cu act de mana de vanzare - cumparare. Pentru ca s-a introdus cadastru, nu am reusit sa finalizez actele la notar. Pretul primit pe teren era mai mic decat ar fi costat cadastru si intabularea.
Am inteles ca se poate sa se obtina, de catre cumparator, o hotarare judecatoreasca pentru a fi proprietar pe teren.
Care sunt pasii ce trebuie urmati de catre cumparator?
Estimativ, daca se poate, care sunt cheltuielile pentru actiune in judecata?
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 14:35, 19 Aprilie 2013
dai in judecata si soliciti eliberarea unei hotarari care sa tina cont de act de vanzare cumparare pt ca legal acum nu esti proprietar. timbrarea se face la valoare (valoara estimata a terenului, eventual cea din actul de vanzare cumparare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum se fac intabularile ? rolex rolex 3 persoane titulari ai unei suprafete de 2 ha au vandut cu chitanta la primarie in anul 1993 in baza adeverintei de punere in posesie unei persoane B aceasta ... (vezi toată discuția)