avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia ,,de a face,, cadrul legal.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia ,,de a face,, cadrul legal.

buna ziua! as dori sa stiu si eu pe ce pot intemeia in drept actiunea in ,, obligatia de a face,, privind eliberarea titlului de proprietate.
Cel mai recent răspuns: aclau , utilizator 10:35, 20 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Pe textul de lege care obliga institutia publica sa va elibereze Titlul de proprietate ...

Jurisprudenta gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
freeelis a scris:

Pe textul de lege care obliga institutia publica sa va elibereze Titlul de proprietate ...

Jurisprudenta gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]




revin la subiect. as dori sa deschid o actiune in ,, obligatia de a face,, in contradictoriu cu comisia locala si comisia judeteana de fond funciar pentru a fi obligate sa.mi elibereze titlul de proprietate. mentionez ca am o cerere de reconstituirea a dreptului de proprietate facuta in anul 1991, certificat de nomenclatura si o ,,chitanta de mana,, facuta pentru un teren pe care am construit un imobil-casa. as dori sa stiu daca se poate deschide o actiune in ,, obligatia de a face,, pentru eliberarea terenului avand in vedere de ace acte dispun. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate dana2002 dana2002 este intemeiata actiunea in constatarea dreptului de proprietate asupra unui teren care este deja reconstituit conform legii 18, dar pentru care inca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Nulitate titlu de prprietate Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. 4 din 6 descendenti au obtinut Titlu de proprietate in 1999 Pt un teren in baza Lg 18/1991. Acum in 2012 ceilalti 2 descendenti pot cere anularea ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)