1.Va rog sa ma ajutati cu baza legala " lege, articol, etc " cu privire la o solicitarea de a primi o copie dupa declaratia celui reclamat si dupa declaratia martorului.
2. Intrebare ! In cazul in care eu injur o persoana straina pentru ca a intrat pe proprietatea mea, iar ulterior reclam acea persoana la politie. Atunci politistul ma poate amenda si pe mine coform legi 61/1991 republicat in 2011 .
Precizez ca eram pe proprietatea mea curtea casei dar nu este ingradita !!!
1.Nu exista o baza legala insa puteti justifica motivul pentru care va este necesara declaratia.
2.Este greu de spus...
Poate si nu prea poate...desi ar putea...
Persoana nu ar avea dreptul sa intre pe proprietatea privata insa depinde daca are si ea un titlu de proprietate.
In Romania se poate intampla sa fie 2 proprietari pe acelasi teren...desi nu ar trebui sa se poata asa ceva...
Conteaza foarte mult circumstantele concrete in care s-au petrecut faptele...
Respectiva pesoana este o persoana straina trimisa de primarie sa insoteasca echipa care prin caini comunitari ! Acestia au intrat pe proprietatea mea fara aceptul meu iar cand le-am solicitat injurandui sa paraseasca proprietatea privata acestia ai devenit recalcitranti si m-au amenintat cu agresiune fizica ! Ulterior la politie sectoristu a zis ca si eu i-a injurat pe ei ! iar la care eu am motivat ca pe proprietatea mea pot sa injur si sa fac ce vreau fara sa cer voie cuiva ! Mentionez ca respectiva proprietate este si locuinta de domiciliu !!!
Deci in acest caz se poate ca sa fiu sanctionat cu amenda !
1.Va rog sa ma ajutati cu baza legala " lege, articol, etc " cu privire la o solicitarea de a primi o copie dupa declaratia celui reclamat si dupa declaratia martorului.
Intreb dar exista vreo baza legala in care sectoristul ii citeste reclamatia mea reclamantului si ii dicteaza cum sa scrie in reclamatiedeclaratia lui ?
Injurii
abrassu
Am avut o discutie verbala cu o vecina de scara,am injurato,mi-a facut 3 zile reclamatii la politie ca am injurato ca pun sa o bata,ce a mai mintit de la ea,a ... (vezi toată discuția)